Barnklänningar

Barn gillar att klä upp sig fint. Barnklänningar finns i de flesta butiker men vi tycker det är på nätet man hittar de finaste. Här har vi valt ut klädmärken och designers med söta klänningar för barn online.

Specialklänningar för barn: Brudnäbbsklänning

Populärt inom barnklänningar

 • Klänning Adele

  Klänning Adele
  Klänning Adele i mjuk bomullstrikå. Utställd modell med kort ärm och elastiska avskärningar med rynkeffekter. Rund halsringning med ribbad kant. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning Clover Sweat Dress Organic

  Klänning Clover Sweat Dress Organic
  Klänning Clover Sweat Dress Organic från I dig denim i skön sweatkvalitet av bomull med ribbmudd i nederkant och ärmslut. Rak modell med nedhasade axlar. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Clover Sweat Dress Organic

  Klänning Clover Sweat Dress Organic
  Klänning Clover Sweat Dress Organic från I dig denim i skön sweatkvalitet av bomull med ribbmudd i nederkant och ärmslut. Rak modell med nedhasade axlar. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Leo Doa

  Klänning Leo Doa
  Klänning Leo Doa från MarMar Copenhagen. Långärmad modell med plätt rynk vid axeln och rund hals med liten volangkant. Även påsydd volang nertill på kjolen. Mjuk trikå med tryckt mönster. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 84916DTI

Fler tips på barnklänningar

 • Klänning med elastiska axelband

  Klänning med elastiska axelband
  Utställd klänning i vävd kvalitet med tryckt blommönster. Enfärgat bomullsfoder. Elastiska axelband. Avskärning med rynkeffekter upptill och runt om. Dold dragkedja i ena sidan.
 • T-shirtklänning JG A Bold Dress

  T-shirtklänning JG A Bold Dress
  T-shirtklänning JG A Bold Dress från adidas Sport Performance i mjuk bomullstrikå med korta ärmar i ventilerande mesh. Tryck framtill och rund halsringning med ribbad kant. Rundad nederkant och något längre baktill.
 • Klänning nmfViviun Spencer

  Klänning nmfViviun Spencer
  Klänning nmfViviun Spencer från Name it i plisserad meshtrikå med skimmer. Korta volangärmar, elastisk midja och sprund och knapp i nacken. Fodrad.
 • Klänning konBirdie PU Belt Dress Pnt

  Klänning konBirdie PU Belt Dress Pnt
  Klänning i skinnimitation med mjuk insida och lätt stretch. Tryckknappar upptill fram och två bröstfickor med lock och knapp. Smalt knytskärp i midjan och långa ärmar med manschett och knapp i ärmsluten.
 • T-shirtklänning JG A Bold Dress

  T-shirtklänning JG A Bold Dress
  T-shirtklänning JG A Bold Dress från adidas Sport Performance i mjuk bomullstrikå med korta ärmar i ventilerande mesh. Tryck framtill och rund halsringning med ribbad kant. Rundad nederkant och något längre baktill.
 • Broderad klänning i bomullsväv

  Broderad klänning i bomullsväv
  Detaljer - Utställd modell - Längd till knät - Lång ärm - Rund halsringning - Motiv fram Material och skötselråd - 100% bomull - Maskintvätt 30° - Stryks på medeltemperatur / tål ej blekmedel - Tål ej torktumling - Tål ej kemtvätt Ytterligare information - Broderad infällning med volanger fram - Skärning med rynkning vid bröstet - Manschett och knapp i ärmslut - Knäppning till halva ryggen
 • Klänning Meja

  Klänning Meja
  Klänning Meja från Milly & Willy i sweatshirtkvalitet med tryckt mönster. Utsvängd modell med lång ärm och halvhög krage som har kort dragkedja i nacken. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. Licensnummer & testinstitut: 2785 LETIS
 • Klänning Flower Dobby

  Klänning Flower Dobby
  Klänning Flower Dobby från Cream i kortärmad, a-linjemodell med rynkad söm upptill runtom. Knappar i nacken och elastiskt kant i ärmsluten. Gjord i vävd kvalitet med diskreta strukturprickar. Vävt foder.
 • Klänning Annabelle

  Klänning Annabelle
  Klänning Annabelle i bomullstrikå med smala axelband och utställd kjol. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning nmfSaia Xsl LS Dress

  Klänning nmfSaia Xsl LS Dress
  Klänning i mjuk, stretchig trikå med ekologisk bomull. Tryckt blommönster. Rund, ribbad halsringning. Lång ärm med puff och rynkeffekter. Resår i midjan med rynkeffekter. Produkten består delvis av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Suki Dress

  Klänning Suki Dress
  Klänning Suki Dress från How To Kiss A Frog i a-linjemodell med mycket vidd. Justerbar halsringning med dragsko och sprund fram. Kort puffärm med elastiskt ärmslut och volanger fram och bak. Smalt knytband i midjan och fickor i sidorna. Gjord i vävd kvalitet med vävt foder.
 • Klänning i bomullsväv med lång ärm

  Klänning i bomullsväv med lång ärm
  Detaljer - Rak modell - Längd till knät - Lång ärm - Krage Material och skötselråd - 100% bomull - Maskintvätt 30° - Stryks på medeltemperatur / tål ej blekmedel - Tål ej torktumling - Tål ej kemtvätt Ytterligare information - Rund halsringning och knappslå fram - Skärning med rynkning i midjan - 2 bröstfickor - Bomullsväv
 • Klänning Wingy Dress

  Klänning Wingy Dress
  Klänning Wingy Dress från How To Kiss A Frog i a-linjemodell med volangärmar och smalt knytband i midjan. Knappar i ryggen och dekorativ spetsbård upptill, på ärmarna och på kjolen. Gjord i vävd kvalitet. Underklänning i vävd kvalitet.
 • Klänning Alma

  Klänning Alma
  Klänning Alma med överdel i spets och kjol i chiffong. Kortärmad modell med dold dragkedja i ryggen. Fodrad i trikå.
 • Klänning nlfLidia 3/4 Long Dress

  Klänning nlfLidia 3/4 Long Dress
  Klänning nlfLidia 3/4 Long Dress från LMTD i stretchig trikå med tryckt mönster. Rund halsringning och 3/4-lång ärm. Volang i nederkanten. Produkten består delvis av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Marina

  Klänning Marina
  Klänning Marina med spetsöverdel och utställd kjol med satinlager underst och två lager tyll. Tygblomma i midjan. Liten holkärm i spets. Dold dragkedja bak. Fodrad i trikå upptill.
 • Klänning Alissa

  Klänning Alissa
  Klänning Alissa i bomullstrikå med bred volang i vävd kvalitet med hålbroderi upptill. Halsringningen är elastisk så klänningen kan bäras nedhasad på axlarna för variation. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning nkfHaysha Strap Dress

  Klänning nkfHaysha Strap Dress
  Ärmlös klänning nkfHaysha Strap Dress från Name it i vävd, mjuk viskos med småprickigt mönster ton-i-ton. Fyra knappar fram. Resår med rynk i midjan och utställd, veckad kjol.
 • Klänning i ekologisk bomull

  Klänning i ekologisk bomull
  Klänning från Milly & Willy i kortärmad modell med elastisk midja och utställd kjol. Gjord i mönstrad trikå av ekologisk bomull med oregelbunden struktur. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Skater Dress

  Klänning Skater Dress
  Klänning Skater Dress från adidas Originals. Skateboardinspirerad trikåklänning med kort ärm och rund, ribbad halsringning. Tryckt logga fram och ränder längs ärmarna.
 • Klänning Ninni

  Klänning Ninni
  Klänning Ninni i ärmlös modell med dold dragkedja i ryggen. Gjord i vävd kvalitet med klassiskt rutmönster och fin lyster. Utställd kjol med vävt foder och ett lager tyll för volym. Vävt foder upptill.
 • Klänning konBirdie PU Belt Dress Pnt

  Klänning konBirdie PU Belt Dress Pnt
  Klänning i skinnimitation med mjuk insida och lätt stretch. Tryckknappar upptill fram och två bröstfickor med lock och knapp. Smalt knytskärp i midjan och långa ärmar med manschett och knapp i ärmsluten.
 • Klänning nmfOgille Light Sweat Dress

  Klänning nmfOgille Light Sweat Dress
  Klänning nmfOgille Light Sweat Dress från Name it. Utsvängd modell med avskärning och rynk på höften samt vidd i kjolen. Lång ärm och rund hals med liten uddspets. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Lemon Dress

  Klänning Lemon Dress
  Klänning Lemon Dress från Creamie. Ärmlös modell i utsvängd design med bred, påsydd volang nertill. Rund hals med smal fåll och sprund med knapp i nacken. Vävd chiffong med tryckt mönster och vävt foder.
 • Klänning nmfVigga Spencer Dress

  Klänning nmfVigga Spencer Dress
  Klänning nmfVigga Spencer Dress från Name it. Ärmlös modell i mönstrad trikå med ribbstickad bandkantning i hals och ärmhål. Avskärning i midjan med vidd i kjolen som har påsydd volang i nederkanten. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Mönstrad klänning med kort ärm

  Mönstrad klänning med kort ärm
  Detaljer - Utställd modell - Längd till knät - Kort ärm - Rund halsringning - Tryckt mönster Material och skötselråd - 100% bomull - Maskintvätt 40° - Stryks på medeltemperatur / tål ej blekmedel - Tål ej torktumling - Tål ej kemtvätt Go for Good: ett ansvarsfullt urval - Denna produkt uppfyller Oeko-Tex® märkning STANDARD 100, vilket garanterar att produkten är testad och certifierad, samt fri från substanser som kan vara skadliga för huden. Ytterligare information - Skärning med resår i midjan - Öppning med tryckknappar till halva ryggen
 • Randig klänning med lång ärm och brodyr

  Randig klänning med lång ärm och brodyr
  Detaljer - Utställd modell - Längd till knät - Lång ärm - Rund halsringning - Randigt mönster Material och skötselråd - Huvudsakligt material: 59% viskos, 41% bomull - Foder: 100% bomull - Fintvätt 30° - Stryks på medeltemperatur / tål ej blekmedel - Tål ej torktumling - Tål ej kemtvätt Ytterligare information - Broderad infällning fram - Öppning med tryckknappar till halva ryggen - Resår i ärmslut
 • Rak klänning med lång ärm

  Rak klänning med lång ärm
  Detaljer - Rak modell - Längd till knät - Lång ärm - Rund halsringning Material och skötselråd - Huvudsakligt material: 80% bomull, 20% polyester - Övrigt material: 100% bomull - Maskintvätt 40° - Stryks på medeltemperatur / tål ej blekmedel - Tål ej torktumling - Tål ej kemtvätt
 • Luciaklänning

  Luciaklänning
  Luciaklänning i fin, mjuk bomullspoplin med rund krage och sprund med tryckknapp bak. Liten puff med rynk på axeln och resår i ärmslut. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning nmfNaribba Vel Dress

  Klänning nmfNaribba Vel Dress
  Klänning nmfNaribba Vel Dress från Name it. Utsvängd modell i smalrandig, mjuk velour med avskuret ok och rynk fram. Rund hals med liten kant och lång ärm med invändig resår nertill.
 • Ärmlös spetsklänning

  Ärmlös spetsklänning
  Detaljer - Utställd modell - Kort modell - Ärmlös modell - Rund halsringning - Broderat motiv Material och skötselråd - Huvudsakligt material: 50% bomull, 50% polyamid - Foder i liv: 100% bomull - Skötselråd finns på instruktionerna i plagget Ytterligare information - Dragkedja bak
 • Klänning nmfSeika Spencer

  Klänning nmfSeika Spencer
  Klänning nmfSeika Spencer från Name it i ärmlös modell med utställd kjol och lagda veck i midjan. Dold dragkedja i ryggen. Gjord i vävd kvalitet med guldskimrande djurmönster. Fodrad i vävd kvalitet.
 • Klänning nkfBarilisa LS Dress

  Klänning nkfBarilisa LS Dress
  Långärmad klänning i vävd viskoskvalitet. Knappar ned till midjan och knapp i ärmslut. Längre baktill med rundad nederkant.
 • Klänning Drine LS

  Klänning Drine LS
  Klänning Drine LS från MarMar Copenhagen. Utsvängd modell i mjuk kvalitet med diskret, vävd glitterrand. Avskuret axelok med volang fram och rynk bak samt lång ärm med infälld resår i ärmslut. Rund hals med smal fåll och sprund med knapp i nacken.
 • Paljettklänning Agda Small Girl

  Paljettklänning Agda Small Girl
  Paljettklänning Agda i a-linjemodell med korta ärmar och rund hals med kantband i satin. Sprund och knapp i nacken. Foder i trikå med heltäckande paljetter med effektfull färggradering.
 • Klänning Danina Dress

  Klänning Danina Dress
  Klänning Danina Dress från Hust & Claire. Utsvängd modell i trikå med påsydd volang på bröstet och rund hals med smal bandkantning. Lång ärm och påsydd volang i nederkant på kjolen. Liknande klänning till nallen/dockan medföljer. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. Licensnummer & testinstitut: 199845 ECOCERT Greenlife
 • Klänning Dress

  Klänning Dress
  Klänning Dress från En Fant. Utsvängd modell i mjuk stretchtrikå med avskärning och volang i midjan samt vidd i kjolen med fickor fram. Rund hals med tryckknappar på ena axeln samt påsydda volanger fram på bröstet.
 • Mönstrad klänning med lång ärm

  Mönstrad klänning med lång ärm
  Detaljer - Utställd modell - Längd till knät - Lång ärm - Rund halsringning - Tryckt mönster Material och skötselråd - 100% viskos - Fintvätt 30° - Stryks på låg temperatur / tål ej blekmedel - Tål ej torktumling - Tål ej kemtvätt Ytterligare information - Knappslå med liten volang fram - Resår i midjan - Manschett med knapp
 • Klänning nlfLidia 3/4 Long Dress

  Klänning nlfLidia 3/4 Long Dress
  Klänning nlfLidia 3/4 Long Dress från LMTD i stretchig trikå med tryckt mönster. Rund halsringning och 3/4-lång ärm. Volang i nederkanten. Produkten består delvis av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning i sweatshirttrikå

  Klänning i sweatshirttrikå
  Klänning från Me Too i sweatshirttrikå med påsytt hjärta framtill i frottékvalitet. Dragsko i midjan. Kjolen har sydda veck fram och två fickor. Ribbade muddar i ärmslut.
 • Maxiklänning Athena

  Maxiklänning Athena
  Maxiklänning Athena i bomullstrikå. A-linjemodell med rynkade sömmar och ribbat kantband i ärmöppning och hals. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Spetsklänning Singoalla

  Spetsklänning Singoalla
  Spetsklänning Singoalla med smala axelband och elastisk singoallaringning med franskant. Dold dragkedja i ena sidan. Utställd modell i vävd spets av bomullsblandning. Fodrad i trikå.
 • Klänning nkfRanne SS Dress

  Klänning nkfRanne SS Dress
  Klänning nkfRanne SS Dress från Name it i a-linjemodell med dekorativa sömmar runtom. Ballongärmar och rund hals med liten öppning och knapp i nacken. Gjord i nylonmix som ger en lätt prasslig struktur.
 • Klänning Ameli

  Klänning Ameli
  Klänning Ameli i mönstrad chiffong med elastisk midja och smala axelband samt sprund och klädd knapp bak. Klänningen är mycket kortare fram. Fodrad i trikå.
 • Klänning Dress

  Klänning Dress
  Klänning Dress från En Fant. Utsvängd modell i mjuk stretchtrikå med avskärning och volang i midjan samt vidd i kjolen med fickor fram. Rund hals med tryckknappar på ena axeln samt påsydda volanger fram på bröstet.
 • Klänning Marina

  Klänning Marina
  Klänning Marina med spetsöverdel och utställd kjol med satinlager underst och två lager tyll. Tygblomma i midjan. Liten holkärm i spets. Dold dragkedja bak. Fodrad i trikå upptill.
 • Klänning Dress Sweat Leaf

  Klänning Dress Sweat Leaf
  Klänning Dress Sweat Leaf från Creamie. Utsvängd modell i sweatshirtkvalitet med påsydd volang i nederkanten. Rund hals med smal kant och sprund med tryckknappar fram på ena axeln. Raglanskuren ärm med ribbstickad mudd i ärmslut.
 • Klänning

  Klänning
  Klänning från Esprit i utställd modell med korta volangärmar och dold dragkedja i ryggen. Gjord i vävd bomullskvalitet med tunt, vävt foder.
 • Maxiklänning Athena

  Maxiklänning Athena
  Maxiklänning Athena i bomullstrikå. A-linjemodell med rynkade sömmar och ribbat kantband i ärmöppning och hals. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Spetsklänning Singoalla

  Spetsklänning Singoalla
  Spetsklänning Singoalla med smala axelband och elastisk singoallaringning med franskant. Dold dragkedja i ena sidan. Utställd modell i vävd spets av bomullsblandning. Fodrad i trikå.
 • Lucialinne

  Lucialinne
  Lucialinne i lång, a-linjemodell i vävd bomullskvalitet. Rundad krage och sprund och knapp i nacken. Lång ärm med elastiskt ärmslut. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning samtidigt som bomullsskördarna ökar. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. Tack för att du, tillsammans med Ellos, stödjer ansvarsfullt odlad bomull!