Barnklänningar

Barn gillar att klä upp sig fint. Barnklänningar finns i de flesta butiker men vi tycker det är på nätet man hittar de finaste. Här har vi valt ut klädmärken och designers med söta klänningar för barn online.

Specialklänningar för barn: Brudnäbbsklänning

Populärt inom barnklänningar

 • Klänning Adele

  Klänning Adele
  Klänning Adele i mjuk bomullstrikå. Utställd modell med kort ärm och elastiska avskärningar med rynkeffekter. Rund halsringning med ribbad kant. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning Clover Sweat Dress Organic

  Klänning Clover Sweat Dress Organic
  Klänning Clover Sweat Dress Organic från I dig denim i skön sweatkvalitet av bomull med ribbmudd i nederkant och ärmslut. Rak modell med nedhasade axlar. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Clover Sweat Dress Organic

  Klänning Clover Sweat Dress Organic
  Klänning Clover Sweat Dress Organic från I dig denim i skön sweatkvalitet av bomull med ribbmudd i nederkant och ärmslut. Rak modell med nedhasade axlar. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning nmfNanu LS Dress

  Klänning nmfNanu LS Dress
  Klänning nmfNanu LS Dress från Name it i mjuk stretchtrikå av ekologisk bomull med tryckt mönster. Rund, ribbad halsringning och påsydd knytdetalj fram. Resår i midjan med rynk och utställd kjol. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.

Fler tips på barnklänningar

 • Klänning Dress

  Klänning Dress
  Klänning Dress från En Fant. Utsvängd modell i mjuk stretchtrikå med avskärning och volang i midjan samt vidd i kjolen med fickor fram. Rund hals med tryckknappar på ena axeln samt påsydda volanger fram på bröstet.
 • Klänning

  Klänning
  Utsvängd modell med små, guldglittriga prickar över hela. Liten, kort ärm och rundskuret axelok med volang och rund hals med resårsömmar och knappslå i nacken. Fodrad.
 • Klänning Marion

  Klänning Marion
  Klänning Marion i bomullstrikå. Utställd kjol, elastisk midja och volangärmar i vävd kvalitet med hålbroderi. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Spetsklänning Casandra

  Spetsklänning Casandra
  Spetsklänning Casandra i genombruten spets med foder i trikå. Rund hals med dold dragkedja i ryggen och avskärning i midjan med vidd i kjolen.
 • Klänning

  Klänning
  Ärmlös klänning i bomullstrikå med broderad Champion-logga fram. Rund halsringning. Ribbade kanter runt halsringningen och ärmöppningarna.
 • Klänning Lauren

  Klänning Lauren
  Klänning med överdel i smock och utställd kjol. Fyrkantig halsringning både fram och bak och korta puffärmar. Gjord i småblommig, vävd kvalitet. Fodrad i trikå. Produkten består av återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.
 • Klänning Amelia

  Klänning Amelia
  Klänning Amelia i bomullstrikå med heltäckande mönster. Utställd modell med långa ärmar och rynkad avskärning upptill. Smal ribbkant i halsen. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning Josephine

  Klänning Josephine
  Klänning i chiffong med smock upptill fram, korta ärmar med elastiska ärmslut och dold dragkedja i ryggen. Fodrad i trikå. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.
 • Klänning konElema L/S Frill Dress

  Klänning konElema L/S Frill Dress
  Lätt utsvängd modell i plisserad trikå med avskärning och invändig resår i midjan. Lång ärm med volang över axeln och infälld resår i ärmslut. Rund hals med liten, påsydd kant och sprund med knapp i nacken.
 • Klänning nkfBengrun SS Dress

  Klänning nkfBengrun SS Dress
  Klänning i satin med vävda strukturränder över hela. Utsvängd modell med avskärning och volangkant i midjan samt volang nertill. Kort ärm med volang i ärmslut samt rund hals med sprund och knapp i nacken.
 • Klänning nmfRobisa LS Vel Dress

  Klänning nmfRobisa LS Vel Dress
  Klänning nmfRobisa LS Vel Dress från Name it i stretchig, ribbad velour med glansig lyster, täckt av silverglittriga små prickar. Rund halsringning och sprund med knapp bak. Korta ärmar med uppsydda ärmslut. Resår i midjan med knytdetalj fram.
 • Ärmlös klänning, ekologisk bomull

  Ärmlös klänning, ekologisk bomull
  Detaljer - Rak modell - Längd till knät - Ärmlös modell - Rund halsringning Material och skötselråd - 100% bomull - Fintvätt 30° - Stryks på medeltemperatur / tål ej blekmedel - Tål ej torktumling - Tål ej kemtvätt Ansvarsfull produkt - Välj miljövänlig bomull för en ansvarsfull konsumtion. Varför? Eftersom den utesluter alla skadliga kemikalier, insekticider, bekämpningsmedel och GMO. Resultatet: en produktion med reducerad påverkan på den biologiska mångfalden och på jordbruksarbetarnas hälsa. Smart. - Välj en produkt med Oeko-Tex® märkning STANDARD 100 CQ1102/4 IFTH som omfattar CQ1102/5 IFTH och CQ1102/6 IFTH, och du får en textil produkt som inte är skadlig eller irriterar huden. En internationell och oberoende märkning som skyddar konsumenternas hälsa. Den är både hälsosam och hållbar. Ytterligare information - Skimrande textmotiv Sunny Sea på bröstet - Skimrande resårlinning
 • Klänning nmfIngrid Dnm 1499 Skirtall

  Klänning nmfIngrid Dnm 1499 Skirtall
  Modell i mjuk denim med överdel som är öppen i sidorna och har rund hals med sprund och knapp i nacken. Kjol med mycket vidd och infälld resår i midjan samt dekorknappar fram och två påsydda fickor. Produkten innehåller ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning nkfFina SS Dress

  Klänning nkfFina SS Dress
  A-linjeklänning i transparent organza. Rund halsringning med veckad kant och sprund och knapp i nacken. Korta puffärmar med elastiska ärmslut. Fodrad.
 • Klänning nmfHappie Spencer

  Klänning nmfHappie Spencer
  Klänning nmfHappie Spencer från Name it i a-linjemodell med mycket vidd i kjolen och volang nedtill. Axelband med volang och elastisk kant i ryggen. Gjord i vävd kvalitet av ekologisk bomull. Produkten består av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Lauren

  Klänning Lauren
  Klänning med överdel i smock och utställd kjol. Fyrkantig halsringning både fram och bak och korta puffärmar. Gjord i småblommig, vävd kvalitet. Fodrad i trikå. Produkten består av återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.
 • Klänning Meja

  Klänning Meja
  Klänning Meja från Milly & Willy i sweatshirtkvalitet med tryckt mönster. Utsvängd modell med lång ärm och halvhög krage som har kort dragkedja i nacken. Produkten är GOTS-certifierad, vilket innebär att den består av ekologiskt material som är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning från odling till slutprodukten. Den har mindre miljöpåverkan än konventionella material. Licensnummer & testinstitut: 2785 LETIS
 • Klänning nkfFina SS Dress

  Klänning nkfFina SS Dress
  A-linjeklänning i transparent organza. Rund halsringning med veckad kant och sprund och knapp i nacken. Korta puffärmar med elastiska ärmslut. Fodrad.
 • Jeansklänning Dungaree Dress

  Jeansklänning Dungaree Dress
  Ärmlös jeansklänning i stretchdenim med reglerbara hängslen. Metallknappar fram ned till midjan. Fickor i sidorna och två bakfickor. Tryckt logo på hängslena och kontrastfärgade detaljer bak.
 • Klänning Rose

  Klänning Rose
  Ärmlös klänning i mjuk, stretchig viskostrikå med tryckt mönster. Smockad upptill. Produkten innehåller viskos från LENZING™ ECOVERO™, viskosfibrer tillverkade av mer hållbart trä som endast kommer från certifierade och kontrollerade källor. LENZING™ ECOVERO™-fibrer är certifierade enligt EU Ecolabel, EU:s officiella miljömärkning, vilket innebär att materialet uppfyller stränga krav på hållbarhet under hela livscykeln: från råmaterialutvinning till produktion, distribution och kassering. Tillverkningen av LENZING™ ECOVERO™-fibrer ger upp till 50% lägre utsläpp och vattenpåverkan jämfört med vanlig viskos.
 • Spetsklänning Casandra

  Spetsklänning Casandra
  Spetsklänning Casandra i genombruten spets med foder i trikå. Rund hals med dold dragkedja i ryggen och avskärning i midjan med vidd i kjolen.
 • Klänning Diana

  Klänning Diana
  Utsvängd modell i vävd chiffong med smala axelband och rund hals med sprund och knapp i nacken. Avskärning i midjan med infälld resår och vidd i kjolen med tippskuren nederkant. Foder i mjuk trikå. Produkten innehåller återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.
 • Klänning Sienna

  Klänning Sienna
  Ärmlös modell i randstickad trikå med smala axelband. Avskärning i midjan och vidd i kjolen. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning nkfRanne SS Dress

  Klänning nkfRanne SS Dress
  Klänning nkfRanne SS Dress från Name it i a-linjemodell med dekorativa sömmar runtom. Ballongärmar och rund hals med liten öppning och knapp i nacken. Gjord i nylonmix som ger en lätt prasslig struktur.
 • Klänning

  Klänning
  Utsvängd modell med små, guldglittriga prickar över hela. Liten, kort ärm och rundskuret axelok med volang och rund hals med resårsömmar och knappslå i nacken. Fodrad.
 • Klänning med omlotteffekt och kort ärm

  Klänning med omlotteffekt och kort ärm
  Detaljer - Utställd modell - Längd till knät - Kort ärm - V-ringning Material och skötselråd - 100% bomull - Maskintvätt 30° - Stryks på medeltemperatur / tål ej blekmedel - Torktumling på låg temperatur - Tål ej kemtvätt Ytterligare information - Omlotteffekt upptill - Resår i midja och ärmslut - Påsydd volang nedtill - Poplin
 • Klänning Hybrid Logo T-shirt Dress

  Klänning Hybrid Logo T-shirt Dress
  Kortärmad klänning med glansigt tryck fram. Rund, ribbad halsringning och resår i midjan.
 • Klänning Freja

  Klänning Freja
  Långärmad klänning Freja i mjuk bomullstrikå med tryckt mönster. Asymmetrisk avskärning i midjan med rynk. Lätt utställd kjol. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning nmfRobisa LS Vel Dress

  Klänning nmfRobisa LS Vel Dress
  Klänning nmfRobisa LS Vel Dress från Name it i stretchig, ribbad velour med glansig lyster, täckt av silverglittriga små prickar. Rund halsringning och sprund med knapp bak. Korta ärmar med uppsydda ärmslut. Resår i midjan med knytdetalj fram.
 • Klänning Layla

  Klänning Layla
  Ärmlös klänning i mjuk, ribbad och stretchig bomullstrikå. Elastiska kanter runt ärmöppningar och halsringning. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning nkfRanne SS Dress

  Klänning nkfRanne SS Dress
  Klänning nkfRanne SS Dress från Name it i a-linjemodell med dekorativa sömmar runtom. Ballongärmar och rund hals med liten öppning och knapp i nacken. Gjord i nylonmix som ger en lätt prasslig struktur.
 • Klänning Deanna

  Klänning Deanna
  Klänning Deanna från MarMar Copenhagen. Långärmad modell i mjuk stretchtrikå med rund hals som har smal bandkantning. Avskärning med rynk på höften och två infällda fickor i sidorna. Produkten består av TENCEL™ som är ett förnyelsebart material och där tillverkningsprocessen sker i ett slutet system där alla resurser återvinns och återanvänds igen. TENCEL™ tillverkas av träslag från mer hållbara skogsplantager. Den har lägre miljöpåverkan och kräver mindre mängd vatten än bomull. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 14.HTR.46673 HOHENSTEIN HTTI
 • Klänning

  Klänning
  Ärmlös klänning i bomullstrikå med broderad Champion-logga fram. Rund halsringning. Ribbade kanter runt halsringningen och ärmöppningarna.
 • Jeansklänning Lucie Denim Dress

  Jeansklänning Lucie Denim Dress
  Utsvängd klänning med avskärning och rynk i midjan och vidd i kjolen. Rund hals med påsydd kant och silverfärgad, lång dragkedja i ryggen. Produkten innehåller ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning med omlotteffekt och kort ärm

  Klänning med omlotteffekt och kort ärm
  Detaljer - Utställd modell - Längd till knät - Kort ärm - V-ringning Material och skötselråd - 100% bomull - Maskintvätt 30° - Stryks på medeltemperatur / tål ej blekmedel - Torktumling på låg temperatur - Tål ej kemtvätt Ytterligare information - Omlotteffekt upptill - Resår i midja och ärmslut - Påsydd volang nedtill - Poplin
 • Klänning Flower Outline

  Klänning Flower Outline
  Klänning Flower Outline från Cream i a-linjemodell med rynkad söm upptill runtom, långa ärmar med resår i ärmslut och rund halsringning med knappar bak. Foder och yttertyg i vävd kvalitet.
 • Ärmlös spetsklänning

  Ärmlös spetsklänning
  Detaljer - Utställd modell - Kort modell - Ärmlös modell - Rund halsringning - Broderat motiv Material och skötselråd - Huvudsakligt material: 50% bomull, 50% polyamid - Foder i liv: 100% bomull - Skötselråd finns på instruktionerna i plagget Ytterligare information - Dragkedja bak
 • Klänning Duna

  Klänning Duna
  Utsvängd modell i dubbelvävd bomull med avskärning och rynk i midjan. Rund hals med knappslå i ryggen och utsvängd kjol med två påsydda fickor fram. Produkten innehåller ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning konElema L/S Frill Dress

  Klänning konElema L/S Frill Dress
  Lätt utsvängd modell i plisserad trikå med avskärning och invändig resår i midjan. Lång ärm med volang över axeln och infälld resår i ärmslut. Rund hals med liten, påsydd kant och sprund med knapp i nacken.
 • Klänning SS AOP

  Klänning SS AOP
  Klänning SS AOP från Me Too i mjuk trikå med zebramönster. Kortärmad modell med peplumvolang nedtill.
 • Klänning Izma

  Klänning Izma
  Klänning i tunn, vävd kvalitet med krinklad struktur. A-linjemodell med volanger. Rund hals med sprund och knapp fram. Långa ärmar med smock i ärmsluten. Fodrad.
 • Klänning Mikaela i velour

  Klänning Mikaela i velour
  Kortärmad klänning i mjuk velour med skön stretch. Rund halsringning med sprund och knapp bak. Öppna axlar.
 • Klänning Skater Dress

  Klänning Skater Dress
  Klänning Skater Dress från adidas Originals. Skateboardinspirerad trikåklänning med kort ärm och rund, ribbad halsringning. Tryckt logga fram och ränder längs ärmarna.
 • Klänning Lydia

  Klänning Lydia
  Klänning i småblommig, vävd kvalitet. Korta puffärmar, rund hals och utställd volangkjol. Dold dragkedja i ryggen. Fodrad i trikå. Produkten består av återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.
 • Set Mia Klännng + Leggings

  Set Mia Klännng + Leggings
  Set med utsvängd klänning som har lång rm och rund hals med ribbstickad kant. Leggings med mjuk, infälld resår i midjan. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning nmfVivaldi SS Dress D

  Klänning nmfVivaldi SS Dress D
  Klänning i mjuk trikåkvalitet. Rund halsringning med sprund och knapp bak. Kort puffärm med resår i ärmsluten. Resår med rynkeffekter på kjolen. Produkten innehåller ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.
 • Klänning Skater Dress

  Klänning Skater Dress
  Klänning Skater Dress från adidas Originals. Skateboardinspirerad trikåklänning med kort ärm och rund, ribbad halsringning. Tryckt logga fram och ränder längs ärmarna.
 • Klänning My

  Klänning My
  Klänning My i mönstrad bomullstrikå. Elastiska axelband med volang samt volang nedtill. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning Dolly

  Klänning Dolly
  Utsvängd modell i mjuk stretchtrikå med lång ärm som har rynk vid axeln. Rund hals med smal kant och tryckknappar på ena axeln. Avskärning med rynk i midjan och påsydd volang nertill på kjolen. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 84916 DTI
 • Klänning Ariana

  Klänning Ariana
  • Ärmlös design • Rynkad midja • Fickor fram • Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton.
 • Klänning Lydia

  Klänning Lydia
  Klänning i småblommig, vävd kvalitet. Korta puffärmar, rund hals och utställd volangkjol. Dold dragkedja i ryggen. Fodrad i trikå. Produkten består av återvunnet material som har tagits tillvara för att minska mängden avfall, samtidigt som nya resurser inte har förbrukats.
 • Klänning nmfFabbi LS DressRESS

  Klänning nmfFabbi LS DressRESS
  • A-linjeform • Lång ärm • Ribbad trikå • Produkten innehåller ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor (GMO). Det innebär en mer hälsosam arbetsmiljö för bönder och bättre jordmån.