Moments New York klänningar

Moments New York Dresses är en kollektion av vackra klänningar du kan köpa på nätet. Se de mest populära just nu och aktuella priser här och hittar du en röd knapp betyder det att klänningen är på rea just idag hos Moments New York återförsäljare online.

Populärt inom Moments New York klänningar

 • Moments New Yorkaylaniatin Dress White

  Moments New Yorkaylaniatin Dress White
  Vacker klänning i satin med en draperad, feminin rygg och en lätt utsvängd kjol perfekt för sommaren, skolavslutningen och studenten. - Icke-stretchigt material- Foder- Avskärning i midjan- Dold dragkedja- Längd från axel bak: 88 cm i storlek 36
 • Moments New York Prudenceesh Dress White

  Moments New York Prudenceesh Dress White
  Ljuvlig klänning i spets och mesh med en feminin öppen rygg perfekt till skolavslutning och studenten. - Icke-stretchigt material- Foder i satin- Ofodrad holkärm i spets- V-ringning framtill med en omlott- Avskärning i midjan- Dold dragkedja bak- Öppningsbara knappar i ryggen- Längd från axel bak: 88 cm i storlek 36Material: 100% polyester.
 • Moments New York Theodora Dotted Dress Dark blue

  Moments New York Theodora Dotted Dress Dark blue
  Feminin, prickig midiklänning perfekt för alla festligheter. - Icke-stretchig vävd chiffong- Foder- Knytdetalj på axeln- Dold dragkedja bak- Avskärning under bysten och i midjan med band i satin- V-ringning framtill och baktill- Drapering över bysten- Rynkad kjol- Längd från axel: 126 cm i storlek 36

Moments New York aktuella klänningkollektion

Kollektionen består av olika modeller som till exempel plisserade klänningar och omlottklänningar. Här finns något för både mer avslappnade cocktailpartyn som bal eller bröllopsfester.

Material som Moments New York valt att jobba med i sin design är bland annat trikå, spets och sammet. Nu följer ett bildgalleri där du kan jämföra klänningsmodellerna och kanske hitta en som du vill köpa.

ilead