Studentklänningar

Köpa studentklänning online

Att ta studenten är något tjejer och killar gör endast en gång i livet. Då är det fint att klä sig i en speciell studentklänning, kanske med chiffong och spets.

Vi har plockat fram några tips på studentklänningar i kollektioner från flera märken och klädbutiker online. Bläddra och se om du hittar en favorit. Vill du handla klickar du dig vidare och kommer direkt till butiken som säljer klänningen. Vit är den dominerande färgen, men det finns ingen absolut regel om att det är ett måste. Välj en studentklänning som du kommer trivas i, det är viktigast!

Populärt inom studentklänningar

 • Chiara Forthi Guidia lace dress White

  Chiara Forthi Guidia lace dress White
  Vacker spetsklänning CHIARA FORTHI.Klänningen är täckt av spets och har en underkjol i stretchig trikå.-Öppen rygg-Försluts med knapp i nacken -Metallogga i midjanPlaggets totallängd i strl 36: 92 cm.
 • Chiara Forthi Amante lace dress White

  Chiara Forthi Amante lace dress White
  Vacker klänning från CHIARA FORTHI. Passar perfekt till student och examen men självklart till sommarens alla fester. - Spetsöverdel med vippig kjol- V-ringning fram men också bak i ryggen som stängs med knapp - Vävd, stumt material - Underkjol i stretchig trikå - Chiara logga i guld i midjan - Dold dragkedja i sidan Klänningens totallängd i stl 36: 88 cm.
 • Idajöstedtillie Dress Ivory

  Idajöstedtillie Dress Ivory
  Vacker klänning från Ida Sjöstedt perfekt för sommaren, skolavslutningen och studenten. - Vävd kvalitet- Hjärtformad halsringning- Blomformad yta- Dold dragkedja på sidan- Fodrad- Längd från axel bak: 88 cm i storlek 36
 • Idajöstedt Charlie Dress White

  Idajöstedt Charlie Dress White
  Fin klänning från Ida Sjöstedt perfekt för sommaren, skolavslutningen och studenten. - Vävd, stum kvalitet- V-formad halsringning- Dold ryggdragkedja- Markerad midja- Blomsterbroderi över hela- Återvunnen polyester framställs framför allt av återvunna PET-flaskor eller av produktionsspill från tillverkningsprocessen. Genom att använda material som redan är i omlopp kan vi spara naturresurser.- Längd från axel bak: 86 cm i storlek 36

Fler tips på studentklänningar

 • Moments New York Prudenceesh Dress White

  Moments New York Prudenceesh Dress White
  Ljuvlig klänning i spets och mesh med en feminin öppen rygg perfekt till skolavslutning och studenten. - Icke-stretchigt material- Foder i satin- Ofodrad holkärm i spets- V-ringning framtill med en omlott- Avskärning i midjan- Dold dragkedja bak- Öppningsbara knappar i ryggen- Längd från axel bak: 88 cm i storlek 36Material: 100% polyester.
 • Object Collectors Item Objfeodora/S short dress Cloud Dancer

  Object Collectors Item Objfeodora/S short dress Cloud Dancer
  Hålmönstrad klänning från Object Collectors Item. - Mjukt, stretchigt material.- Avtagbart knytband i midjan.- Puffärmar.- Rundad halsringning.- Fodrad.- Längd från axel fram: 95 cm i storlek S.- Återvunnen polyester framställs framför allt av återvunna PET-flaskor eller av produktionsspill från tillverkningsprocessen. Genom att använda material som redan är i omlopp kan vi spara naturresurser.
 • BUBBLEROOMtructure Buttonhort Dress White

  BUBBLEROOMtructure Buttonhort Dress White
  Härlig klänning från BUBBLEROOM. - Strukturerad, stretchig kvalitet.- V-ringad halsringning.- Knappar framtill.- Markerad midja.- Resår vid ärmsluten.- Längd från axel: 94 cm i storlek S.
 • ONLY Onltiri-Caro V-Necin Dress Cloud Dancer

  ONLY Onltiri-Caro V-Necin Dress Cloud Dancer
  Kortärmad klänning från ONLY. - Luftig, vävd linneblandning.- Normal passform.- V-ringning.- Längd från axel fram: 91 cm i storlek S.- Lin, som görs till linne, går att odla i kallare klimat och ju kallare väder desto mindre risk för skadedjur och därmed mindre behov av insektmedel. Lin behöver heller inte konstgödsel, knappt någon bevattning och klarar sig bra på mark som inte går att använda till matproduktion.
 • BUBBLEROOM Dobby Dot Rushed Dress White

  BUBBLEROOM Dobby Dot Rushed Dress White
  Söt klänning från BUBBLEROOM.- Vävd, stum kvalitet.- Smock i ryggen.- Markerad midja.- Rynkning över bysten.- Längd från axel bak: 90 cm i storlek S.- Fodrad.
 • Pieces PckiraS dress Bright White

  Pieces PckiraS dress Bright White
  Långärmad klänning. - Tyllbas med 3D blommor.- Fyrkantig halsringning framtill och baktill.- Kan bäras off-shoulder.- Fodrad.- Resår i midjan.- Längd från axel fram: 87 cm i storlek S.
 • Sisters Point Nolla Dress 115 Cream

  Sisters Point Nolla Dress 115 Cream
  Superfin klänning från SISTERS POINT. Klänningen har en feminin passform och passar lika bra till vardags som till fest.- Vävd stum kvalitet- Rutmönster i tyget - Resår i ärmslut- Smock i midjan- V-ringad fram och bak- Knyte i nacken - FodradLängd från axel bak 93 cm i stl S. Modellen är 174 cm lång och bär stl S. Maskintvätt 30 grader.

Måste man ha en vit klänning på studenten?

Den vita klänningen fick sitt genomslag i slutet på 1800-talet. Vitt är oskuldens färg och kanske är det därför den används till studenten. Då är man redo att ge sig ut och prova sina vingar i "riktiga livet".

Men det finns egentligen ingen vett och etikett kring studentklännings färg. Du kan givetvis välja precis vad du vill. En färg som kanske inte är accepterat av omgivningen är svart. Det är lite sorgens färg och även om studentdagen är slutet på något är det kanske inte med sorg man ska fira det.

ilead